dimecres, 14 d’abril del 2010

Visita al Mercat de la Flor

Dia 14 d' abril vam anar a Vilasar de Mar a veure el Mercat de la Flor i la planta de Catalunya . A les 13 h ens van venir a buscar el Dani i el Toni. Vam arribar molt aviat a Vilasar de Mar. Vam entrar i ens esperava una noia que es deia Ana vam a anar a la sala de susbastes i ens va explicar una mica tot lo que era el Mercat de la Flor.

Vam veure un video de la història, com va començar el Mercat de les flors, ens van explicar una mica que al 2001 no deixaven comprar plantes o flor als estranjers, es van donar que ells també necesitaven comprar plantes de fora i al final els van deixar. Ara fa poc van controlar la venta ja que els paquistanis compraven les flors a dins i sortien a fora i les venien més cares i la gent es queixava. Ara no poden entrar sense estar indentificats amb permisos de venda al públic.
Toni, Dani, Joel P, Joel C, Fatima, Carles , Nico, Raquel. 15/4/10

1 comentari:

  1. RAQUEL
    FEU MUY BONITO IR CON LA COOPERATIVA DE EXCUIRSIÓN I LA ANA SE EXPLICO MUY BIEN NOS REGALARON UNA PLANTA A CADA UNO DE NOSOTROS. NOS HICIMOS FOTOS FUIMOS A LA PLAYA A COMER TUBE DE AGUANTAR AL DANI I DESPUES FUIMOS A MI BARRIO MATARÓ FUIMOS AL ADAR UNA VUELTA I DESPUES NO FUIMOS CAMINO A OSONA A SANTA EUGENIA.


    ADELANTE CON LA COOPERATIVA!!


    RAKEEEEl

    ResponElimina